Trix Express Clubdag 2021 Laatste Nieuws

Laatste nieuws over de Clubdag op zondag 21 november 2021
In Cultureel- & Vergadercentrum H. F. Witte
Henri Dunantplein 4, 3731 CL De Bilt

Update 18 november 15:00 uur:

In vervolg op onze mail van gisteren:

Onze clubdag op 21 november gaat door, omdat we de adviezen van RIVM voor doorstroomevenementen volgen.
Er is veel ruimte waardoor iedereen de 1,5 meter kan toepassen. Door deze aanpak hebben we afgelopen maandag ook vergunning gekregen van de Gemeente De Bilt.

Wat kunt u in De Bilt verwachten:
– Tentoonstelling van uniek materieel uit vervlogen tijden
– Veel materieel dat nieuwe eigenaar zoekt
– Rails en accessoires
– Unieke onderdelen
– Reparatieteam
– Uitgevoerde reparaties kunnen worden opgehaald bij Jan vd Slik
– Kinderbaan met toezicht
– Kinderbaan om zelf te bedienen
– Verkoop van Trix Express ten behoeve van overstromingsgedupeerden
– Uitverkoop van de Trix Express boeken
– Een uitgesproken gelegenheid om met gelijkgestemden contacten te leggen
We hopen u zondag tussen 11:00 en 16:00 uur te treffen!”

TRIX EXPRESS CLUBDAG 2021

Eindelijk kunnen we, na drie virtuele clubdagen, weer een live-clubdag houden. We zijn wel gebonden aan de laatste Covid-maatregelen en de eisen die de gemeente De Bilt aan ons evenement stelt.
De clubdag is gratis te bezoeken voor donateurs van de stichting op vertoon van een aan hen toegezonden entreebewijs en voor kinderen jonger dan 13 jaar. Anderen betalen een toegangsprijs.
De zaal is open voor opbouw door tafelhouders van 08:00 – 11:00 uur; bezoekers zijn welkom van 11:00 tot 16:00 uur.

Ter bescherming van ieders gezondheid hebben wij de volgende maatregelen genomen:

· Toegang tot het evenement (in de grote sportzaal) hebben alleen diegenen die zich kunnen identificeren, alsmede een geldig coronatoegangsbewijs kunnen laten zien én geen gezondheidsklachten hebben.

· Een papieren inentingsbewijs of een bewijs van een negatieve coronatest in combinatie met identificatiebewijs is ook geldig.

· Deze toegangscontrole geldt ook voor kinderen van 13 jaar en ouder.

Alleen 13-jarigen hoeven nog geen identiteitsbewijs te tonen.

· Als u niet aan het bovenstaande kunt voldoen moeten we u helaas de toegang weigeren. Dit veroorzaakt een grote teleurstelling voor u en ook voor de controleur en u heeft voor niets de reis gemaakt.

· Als u verkouden bent blijft u dan alstublieft thuis.

· Mondkapjes zijn niet nodig omdat iedereen die binnen is, getest is. Vanzelfsprekend mag u wel een mondkapje gebruiken.

· Bij de zaalingang levert u het gratis entreebewijs in, of u koopt een kaartje, en vult u op een lijst uw contactgegevens in. Dat is noodzakelijk voor een eventueel bron-en contactonderzoek door de GGD.

· Bij de zaalingang krijgt u een polsbandje om zodat u even de zaal kunt verlaten om het toilet of het restaurant te bezoeken.

· Als u de clubdag verlaat dan vertrekt u door de speciale uitgang zodat u niet met binnenkomende mensen in contact komt.

Het is niet leuk dat we deze maatregelen moeten nemen, maar het is wel noodzakelijk voor ons aller gezondheid.

Als u eenmaal binnen bent is er eigenlijk niets meer aan de hand en wordt het vast weer net zo gezellig als andere keren. Wij doen er in ieder geval ons best voor.

Tip voor de QR toegangscode:

Als u de CoronaCheck app op uw telefoon opstart, controleert de app of u dat de afgelopen 10 dagen al eens heeft gedaan. Als dat zo is dan wordt de QR-code vrij snel getoond.

Is dat niet het geval dan zal de app verbinding maken met een databank van de overheid om te controleren of uw code nog steeds geldig is. Daarvoor moet de app via Wifi of via dataverkeer contact zoeken met de databank. Dit zal vaak niet lukken omdat er ter plaatse geen Wifi is of u geen data-abonnement heeft.

Tip: start thuis de CoronaCheck app. Daarmee komt er een verse QR-code op uw telefoon en kunt u er weer 10 dagen mee naar allerlei evenementen.

Tafelhouders melden zich eerst bij de zaalingang voor de coronacontrole en krijgen dan een polsbandje. Daarna kunnen zij via de achterdeur hun spullen lossen en wordt er gecontroleerd op het polsbandje. De achterdeur is open van 8:00 – 10:00 uur.