GAYDON INTERNATIONAL FESTIVAL OF TRIX 2021

GAYDON INTERNATIONAL FESTIVAL OF TRIX 2021, Gaydon, Warwickshire GB. Weekend of September 18th 09.30 – 17.30 & Sunday 19th 10.00 until 15.00
Old Town Farm, Knightcote Rd, Bishops Itchington, Warwickshire, CV47 2SL

Voor meer info; David O’Brien per mail:  071247dj@gmail.com

Gaydon 2021 Gaat door! (tekst van David vertaald)
Alle gebruikelijke attracties zullen aanwezig zijn met een aantal tentoonstellingslay-outs en displays die worden gerund door Trix liefhebbers die maar al te graag willen praten over het rijden en bedienen van alle soorten Trix-treinen. Er zullen verkooptafels zijn van TTRCA-leden en dealers met een betrouwbare reputatie – hopelijk uit zowel Europa als het VK.
Het Trix Twin Museum is op beide dagen open voor leden met materieel van 1935 tot ongeveer 1985. Deze omvatten bijna alle bekende soorten accessoires, gebouwen, locomotieven (meer dan 700 tentoongesteld) rijtuigen en wagons van Britse oorsprong. Ook: originele handgemaakte prototypes en af ​​en toe een fabrieksfout.
Plus een geselecteerd assortiment Trix Express zoals geleverd in Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Nederland, VS, Australië en een enkel artikel uit Zuid-Afrika.

Gaydon 2018Net als in het verleden is er de mogelijkheid om ‘s-avonds op zaterdagavond bij de plaatselijke pub “The Merrie Lion” te socializen met een vast 2- of 3-gangenmenu tegen zeer redelijke prijzen. De vorige keer waren er meer dan 50 mensen aanwezig en de avond was een aangenaam succes.
“Merrie Lion” heeft nu kamers beschikbaar voor B&B voor degenen die misschien iets willen drinken en daarna niet hoeven te rijden. Verdere details van de avond zullen later worden gepubliceerd, maar als je geïnteresseerd bent, kun je me beter op tijd mailen om zeker te zijn van een tafeltje. Als indicatie was de 2-gangenmaaltijd eerder (2018) 22 pond en de 3-gangen waren 25 per persoon inclusief koffie enz. Alcoholische dranken zijn extra.

Vanwege de hoge kosten om het evenement te organiseren, is er nu een weekendtoegangspas voor beide dagen van £ 7 inclusief gratis toegang zo vaak als je wilt tot het museum.

Eten en drinken wordt op beide dagen tegen bescheiden prijzen verzorgd door de familie O’Brien en velen zullen bekend zijn met Jess’ hoge standaard van verse voedselbereiding. Op het evenement is geen alcohol verkrijgbaar.

Mis niet wat vrijwel zeker de eerste pure TRIX-bijeenkomst in bijna 2 jaar is.

Alle Covid-voorzorgsmaatregelen zullen van kracht zijn en we verwachten wegwerpmaskers en ontsmettingsmiddel aan de deur te verstrekken. We vragen alleen dat u zich correct gedraagt, wanneer zo’n vreselijke ziekte niet ver weg is.

Voor boekingen van verkooptafels, indelingen, tentoonstellingen kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen met David O’Brien.

01926-718944 (meestal antwoordapparaat) 07778-418641 (permanent in mijn zak)

Tot ziens!
David O’Brien